Čerstvě pražená výběrová káva
s neobyčejným příběhem

Lamanti 1601 Casa Black

Nejvyšší v třídě domácích kávovarů – specialista na Espresso, Cappuccino a Latte Machiatto s výjimečným designem a ovládáním. Zážitek z kávy bude tak silný, že Vás přenese do těch nejlepších italských kaváren. Tento kávovar bude ozdobou Vašeho interiéru a jeho design právem získal nejvyšší známku v celosvětovém ocenění RedDot. Je sestrojen i z komponentů používaných v profesionálních kávovarech a zajistí tedy dlouhou životnost a Vaši spokojenost. Tento kávovar je vhodný pro náročné domácnosti a malé kanceláře, kde se připravuje až 30 káv denně.

 

Hlavní přednosti

● Cappucino, Latte Machiatto, Espresso, Ristretto, Lungo pouhým stiskem jednoho tlačítka
● Patentovaná spařovací jednotka (!) s automatickým systémem čištění
● Automatická příprava jemné mléčné mikropěny pro kávomléčné speciality
● Inteligentní dotykové ovládání s přehledným českým textovým displejem
● Dva (!) nezávislé termobloky pro maximální teplotní stabilitu
● Dokonale vyladěný mlýnek s jemným mletím (!) pro kvalitní kávové nápoje
● Výškově nastavitelná výpust kávy v rozsahu 80-140mm
● Možnost individuálního nastavení
● Inteligentní systémem hlášení, všechny informace se přehledně zobrazují na displeji
● Nastavitelná teplota kávy (!) pro dokonalý požitek z kávy

Dodání do 5 až 7 pracovních dnů.

22 990 

Hmotnost – 13kg
Rozměr (š x v x h) – 302x370x450 mm
Kapacita zásobníku na odpad asi na – 15 porcí
Objem nádržky na vodu – 2 litry
Kapacita zásobníku na zrnkovou kávu – 250g
Doporučená denní kapacita kávdo – 30 káv/den
Speciální funkce
Možnost uzamčení nastavení heslem
Provedení ve speciální barvě na přání
Profesionální titanové mlecí kameny
Volitelná teplota spařování
88-92°C
Sortiment nápojů – Espresso, Lungo, Cappuccino, Latte, Mléčná pěna, Horká voda
Uživatelský manuál: lamanti_spazio_1601pro
Katalogový list: casa1601

Naturpark 12 stojí už od svého vzniku na moderních principech sociální ekonomiky. Kávu praží osoby se zdravotním postižením, jejichž radost z plnohodnotné práce pocítíte v každém doušku. Na přípravu espressa pražíme 100% jednodruhovou Arabicu z Brazílie, Kolumbie a států střední Ameriky. K pražení na filtrovanou kávu zase využíváme kávu z východní Afriky, z Etiopie a Keni.