Čerstvě pražená výběrová káva
s neobyčejným příběhem

FELLOW STAGG [XF] POUR-OVER SET

Pomocí tohoto setu si můžete připravit až 600ml kávy najednou. Odměrná miska umožňuje odměření správného množství kávy, a zároveň může sloužit i jako odkapávací miskaFellow Stag dripper je tvořen dvojitou izolovanou stěnou z nerezové oceli, která udržuje stálou teplotu a zároveň zabraňuje tepelným ztrátám během extrahování. Při překapávání se díky dvojité stěně můžete dripperu bezpečně dotknout. Ve srovnání s ostatními má tento dripper podstatně strmější vnitřní sklon. Tím dochází k lepší extrakci kávy.

Americká firma Fellow vyrábí velmi kvalitní produkty na vysoké úrovni a ani Fellow Stagg překapávač není vyjímkou. Důkazem toho je například ručně foukaná karafa z vysoce kvalitního skla. Karafa je tvořena dvojitou stěnou a silikonovým víčkem, které pomáhá udržovat teplotu nápoje. Vnější stěna se nezahřeje, takže je bezpečné držet ji v rukou. Tento set vám umožní uvařit si překapávanou kávu bez větší námahy vždy s perfektním výsledkem.

2 900 

Není skladem

  • Stagg dripper
  • Skleněná karafa s dvojitou stěnou
  • Odměrná miska/odkapávací miska
  • Silikonové víčko
  • Ocelový trychtýřek pro snadné vsypání kávy
  • 30x papírový filtr

Naturpark 12 stojí už od svého vzniku na moderních principech sociální ekonomiky. Kávu praží osoby se zdravotním postižením, jejichž radost z plnohodnotné práce pocítíte v každém doušku. Na přípravu espressa pražíme 100% jednodruhovou Arabicu z Brazílie, Kolumbie a států střední Ameriky. K pražení na filtrovanou kávu zase využíváme kávu z východní Afriky, z Etiopie a Keni.